News

ترابردپذیری و جایگاه اپراتورهاي موبایل بعد از اجرای آن

ترابردپذیری و جایگاه اپراتورهاي موبایل بعد از اجرای آن

بیستم تیر ۹۵ به دستور سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مرحله آزمایشی طرح ترابردپذیری و جایگاه اپراتورهاي موبایل بعد از اجرای آن براي اپراتورهاي موبایل کشور آغاز شد.

ترابردپذیری چی هست؟

ترابردپذیری

این طرح به مشترکان اجازه می دهد بدون تغییر شماره تلفن همراه خود از خدمات یک اپراتور همراه دیگر استفاده کنند.

در حقیقت این طرح براي ایجاد رقابت بین اپراتورها و رضایت بیشتر کاربران اجرا شد تا کاربرانی که از خدمات اپراتور خود راضی نیستند ولی تمایلی به تغییر شماره ندارند، بتوانند به یک اپراتور دیگر مهاجرت کنند.

این طرح در آستانه هفته دولت (هفته اول شهریور) وارد مرحله نهایی شد و حال وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، گزارشی تحقیقی، آماري و تحلیلی ارائه کرده که تصویر روشنی از وضعیت سه اپراتور اصلی موبایل کشور پس از سه ماه از شروع ترابردپذیری آشکار می کند.

پیش بینی ها درست از آب درنیامد !

ترابردپذیری

جالب آنکه بسیاري، همراه اول را بازنده اصلی این طرح میدانستند، زیرا هنگام شروع ترابردپذیری، تعداد مشترکان همراه اول یک و نیم برابر از مشترکان ایرانسل و ۲۱ برابر از مشترکان رایتل بیشتر بود.

به همین دلیل به نظر می رسید تعداد زیادي از این کاربران بخواهند اپراتورهاي ایرانسل و رایتل را محک بزنند، اما آمارها نشان می دهد اپراتور اول کشور در این ۹۰ روز از دیگر اپراتورها در جذب کاربران موفق تر بوده و سهم خود را در بازار اپراتورهاي همراه یک درصد افزایش داده است.

این در حالی است که از ۳۱ خرداد تا ۳۱ شهریور ۹۵ رایتل و ایرانسل هر کدام حدود ۰٫۵ درصد از سهم خود را در بازار از دست داده اند.

در این میان شرکت رایتل که به نظر می رسید بیشترین سود را از ترابردپذیری ببرد و بتواند وارد رقابت جدي با دو رقیب پیشکسوت شود، در این سه ماه قافیه را باخته و ضریب نفوذ آن نیز ۰٫۲۷ درصد افت کرده است.

 

جهت مشاهده ی اخبار روز دنیای فناوری اینجا را کلیک کنید .

جهت مشاهده ی پست های آموزشی اینجا را کلیک کنید .

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *