آموزشی

تقویت آنتن‌دهی مودم‌های سیم کارتی

تقویت آنتن‌دهی مودم‌های سیم کارتی

تقویت آنتن‌دهی مودم‌های سیم کارتی

قدرت دریافت سیگنال مودم سیم کارت خور از گوشی موبایل بیشتر است اما به دلایلی از جمله فاصله زیاد از دکل‌های BTS، وجود ساختمان‌های زیاد بین محل قرارگیری دکل‌های BTS با منزل یا محل کار شما، وجود تعداد زیادی از کاربران اینترنت همراه در منطقه‌ای که شما هم از اینترنت همراه استفاده  می‌کنید و دلایل دیگر، ممکن است سیگنال ضعیف دریافت کرده یا عدم آنتن‌دهی داشته باشید.

تنها دلیلی که ممکن است استفاده از مودم‌ سیم کارتی ناخوشایند باشد و کارآیی نداشته باشد، دریافت سیگنال ضعیف و آنتن‌‌دهی پایین است. ممکن است شما هزینه زیادی را برای خرید مودم سیم کارتی، سیم کارت و سرویس اینترنت آن پرداخته باشید، اما وقتی شروع به استفاده از آن کنید، متوجه شوید که در محل استفاده شما، مشکل آنتن‌دهی وجود دارد. در بیشتر اوقات مشکل آنتن‌دهی از سمت اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت است، که در این صورت کاری از دست ما ساخته نیست.

اما بعضی مواقع مشکل آنتن‌دهی از جانب اپراتور نیست که در این صورت با استفاده از راهکار‌هایی که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد، می‌توانیم افزایش آنتن‌دهی و بهبود کیفیت سیگنال دریافتی داشته باشیم. برای رفع مشکلات آنتن‌دهی مودم سیم کارتی، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

 

 

تقویت آنتن‌دهی مودم‌های سیم کارتی

 

آنتن‌دهی بهتر در فضای باز و ارتفاع

اصولا دکل‌های آنتن BTS در ارتفاع خاصی از سطح زمین نصب می‌شوند تا قابلیت ارسال سیگنال‌ها را به‌صورت افقی در اطراف خود داشته باشند. در بیشتر مواقع ساختمان‌ها و سازه‌های اطرف ما همچنین دیوار‌ها، بزرگ‌ترین موانع رسیدن سیگنال به مودم سیم کارتی ما هستند.

بنابراین، قرار دادن مودم سیم کارت خور در نزدیکی پنجره‌ها یا در ارتفاع بالا، موجب افزایش کیفیت سیگنال دریافتی و آنتن‌دهی بهتر می‌شود. شما می‌توانید با بررسی نقشه مناطق پوشش‌دهی اپراتوری که از سیم کارت آن درون مودم خود استفاده می‌کنید، سعی کنید بهترین مکان را جهت قرار دادن مودم انتخاب کنید که در زاویه خوب و مستقیم با نزدیک‌ترین دکل اپراتور مدنظر، باشد.

فرض کنید شما در منزل یا محل کار خود سه عدد پنجره در سه اتاق مختلف دارید که دو پنجره پشت به دکل‌ها و یک پنجره در زاویه خوبی نسبت به دکل قرار گرفته است. باید این پنجره را پیدا کرده و مودم سیم کارتی خود را آنجا قرار دهید. همچنین بهتر است مودم سیم کارتی خود را در بالاترین بخش خانه قرار دهید. مثلا اتاق‌های طبقات بالایی یا سقف ساختمان محل‌های بهتری نسبت به قرار دادن مودم روی زمین هستند. هرچقدر از زمین فاصله بگیرید، سیگنال بهتری دریافت خواهید کرد.

 

آنتن‌دهی

 

نصب آنتن خارجی

بهتر است قبل از خرید مودم سیم کارتی، ابتدا بررسی کنید که وضعیت آنتن‌دهی در مکانی که می‌خواهید از مودم استفاده کنید به چه شکل است. اگر در ساختمان یا منطقه‌ای هستید که به اصطلاح نقطه کور موبایل است و برای مکالمه عادی با گوشی هم مشکل دارید، بهتر است از آنتن خارجی استفاده نمایید.

خرید یک آنتن خارجی که کابل بلندی دارد ایده‌آل است. آنتن خارجی را در جایی که سیگنال قوی‌تر است مانند پشت پنجره یا فضای بیرون نصب کنید تا سیگنال بهتری دریافت کنید. این آنتن‌ها با کابل‌های بلند، به آسانی در بازار یافت می‌شوند.

 

با انجام این کار دیگر مشکل دریافت سیگنال و آنتن‌دهی را نخواهید داشت. اگر مودم شما قابلیت نصب آنتن خارجی ندارد می‌توانید از آنتن خارجی USB استفاده کنید. این نوع آنتن‌های خارجی به درگاه USB و یا MicroUSB مودم متصل شده و قدرت دریافت سیگنال را بهتر می‌کنند.

 

آنتن خارجی مودم IDH

 

نصب آنتن تقویتی

راه‌حل بعدی استفاده از آنتن‌های تقویتی است. این آنتن‌ها، سیگنال‌های شبکه‌های سلولی و دکل‌های BTS را دریافت کرده و پس از تقویت کردن آن‌ها را دوباره در محیط اطراف خود منتشر می‌کنند. همچنین می‌توانند سیگنال تقویت شده را از طریق کابل به سوی مودم و دستگاه‌های دیگر ارسال کنند.

اگر روی مودم سیم کارتی یا حتی گوشی موبایل مشکل آنتن‌دهی شدید دارید استفاده از آنتن‌های تقویتی یک راه‌کار بسیار موثر و کاربردی است. این آنتن‌ها طوری طراحی شده‌اند که می‌توان آن‌ها را در فضای بیرون، سقف خانه‌ها و جاهای مختلف نصب کرد. آنتن تقویتی می‌تواند سیگنال‌ها را هم به صورت عمودی و هم به صورت افقی در فضا منتشر کند تا محدوده بیشتری زیر پوشش امواج رادیویی برود. همچنین می‌توان از این آنتن‌ها به صورت اشتراکی استفاده نمود چون این آنتن‌ها چند کانکتور دارند و می‌توان به طور همزمان چند مودم را به آن‌ها متصل نمود.

 

آنتن تقویتی IDH

 

نصب سیستم تقویت‌کننده و توسعه‌دهنده سلولی

البته این روش برای کاربران خانگی چندان مقرون‌به‌صرفه نیست ولی برای کاربران حرفه‌ای و پرمصرف یا سازمان‌ها و کسب‌وکارها یک راه‌کار منطقی و کاملا موثر است. در این روش، سیگنال از طریق آنتن خارجی دریافت شده و توسط کابل به دستگاه تقویت‌کننده منتقل شده و سیگنال پس از تقویت از طریق کابل به آنتن‌های داخلی منتقل و به مودم سیم کارتی یا گوشی موبایل شما می‌رسد.

همانطور که گفتیم هزینه چنین سیستمی بالا است و شرکت‌های متخصص باید این سیستم را برای شما نصب و راه‌اندازی کنند. اما بیشتر اوقات چنین سیستمی می‌تواند مشکل آنتن‌دهی چند خانه یا طبقه و تعداد زیادی از کاربران اینترنت موبایل رفع کند.

 

نصب سیستم تقویت‌کننده و توسعه‌دهنده سلولی IDH

 

تست کردن فرکانس‌های رادیویی مختلف

وارد پنل مدیریتی مودم سیم کارتی خود شده و از بخش تنظیمات شبکه موبایل، سعی کنید گزینه مربوط به باندهای رادیویی را یافته و با تست چندین باند رادیویی، بهترین باند را برای مکان و موقعیت خود پیدا کنید. در هر اپراتور و برای هر منطقه مخابراتی، برخی باندهای رادیویی خلوت‌تر بوده و آنتن‌دهی و سرعت بیشتری روی مودم‌ها ارائه می‌دهند. با تجمیع فرکانس هم می‌توانید پهنای‌باند دو باند رادیویی را با هم ادغام کنید تا به سرعت و قدرت آنتن‌دهی بالاتری دست پیدا کنید.

برای خرید مودم سیم کارتی قدرتمند ما به شما مودم‌های هواوی B622، مودم همراه E5577s ، ZTE MF920U و ZTE 4G MF283V را پیشنهاد می‌کنید.

شما می‌توانید این مودم‌ها را از سایت IDH و با گارانتی معتبر تهیه نمایید.

 

 

در آخر اگر پس از رفع مشکل سیگنال دریافتی، به هر دلیلی سیگنال وای فای خوبی نداشتید که البته این یک مسئله دیگر است،

پیشنهاد می‌کنیم مقاله ” افزایش سرعت وای فای در ۷ مرحله ” را در سایت IDH مطالعه فرمایید.

اما بهتر است اول مشکل سیگنال دریافتی سیم کارت را برطرف سازید.

 

 

 

همچنین خواندن مطالب زیر توصیه می شود:

آیا مودم‌های td-lte فقط در مناطق پوشش‌دهی شده اپراتورهای موبایل فعالیت می‌کنند؟

راهنمای خرید مودم

پینگ چیست؟

 

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *